2010 NHS

2010 NHS

Den nordiske konferansen om sykehusutbygging

Arkitektforum for Helsebygg avholder felles nordisk konferanse i 2010 Konferansen arrangerer hvert tredje år  og i 2010 var den i Oslo, 18-19.mars.

Konferansen holdes på Hotell 33, på Økern.

Hovedtemaet er lærdommer fra nordisk sykehusutbygging.

Les mer om konferansen her. LINK

 Påmelding med elektronisk skjema finner du her.

Program (som pdf) finner du her.

Arkitektforum for helsebygg arrangerer den store, nordiske konferansen om sykehusutbygging 18.-19.mars 2010 i Oslo Kongressenter i samarbeid med NSH og de nordiske søsterorganisasjonene Byggesocietetet fra Danmark og Forum för vårdbyggnadsforskning fra Sverige. Konferansen holdes på Hotell 33, på Økern. Hovedtemaet er lærdommer fra nordisk sykehusutbygging, som synes å spille en stadig viktigere rolle som inspirasjon for europeiske og ikke minst amerikanske helsebygg.

Professor emeritus Mary Marshall fra Skottland vil gi konferansepublikummet en tankevekker med et innlegg om aldring og demens – faktorer som indirekte er stadig viktigere for dimensjoneringen av sykehusene våre. Et skikkelig trekkplaster er Mungo Smith fra MAAP Architects i England, som vil vurdere skandinaviske sykehus fra et engelsk perspektiv. I år får han mer tid enn han har hatt før. 
Lærdommer fra våre egne, skandinaviske sykehus vil trekkes opp av Johannes Eggen fra Norge og Gudrun Østergaard fra Danmark. Fotball- og medieprofilen Ingebrigt Steen Jensen vil avslutte konferansen med sine visjoner om og krav til framtidas sykehus, basert på egne erfaringer med helsevesenet.

Vi anbefaler alle medlemmer i Arkitektforum å få med seg denne konferansen. Sett av dagene 18. og 19.mars og meld deg på nå!

I etterkant av det ordinære programmet første dag av sykehusutbyggingskonferansen i Oslo, altså den 18.mars fra 1700, holder Arkitektforum for Helsebygg sin generalforsamling.